Cizzi


Velkommen til

Kennel Caspario

Lite oppdrett av Berner Sennenhund


Cizzi

RUNEZZAZ CIZZI-NORWEGIAN


Født 10.05.2007 - Død 07.09.2017


Sommeren 2007 kom Cizzi til oss fra Sverige. Hun bodde mesteparten av sitt liv hos fòrverter på Sunndalsøra, og hadde et godt og langt liv der. Hun ble mor til 8 valper hos oss i 2010, og det ble starten på noe nytt. En snill og god tispe, som også var en flink mor for sine små. Vi prøvde å pare henne noen ganger til, men nei. Damen var ferdig med barnefødsler! Hun ville ikke ha noen ny kjæreste!

Vi beholdt 2 valper fra dette kullet - Emilio (Emil) og Enya. Begge ble etterhvert avlsgodkjente, og Enya fødte 5 friske og fine valper hos oss i 2013 (F-kullet) og senere fikk hun 1 valp, Gaia, i 2014 (G-kullet). Dessverre måtte hun ta keisersnitt da Gaia ble født, og det ble da oppdaget at livmora hennes var full av svulster. (Godartede) Vi valgte likevel å fjerne livmoren sånn at hun ikke fikk noen komplikasjoner seinere.

Enya levde godt uten livmor, men vi hadde altså ingen avlstispe lenger.


Vi var likevel heldige, og fikk låne Enyas datter Fanzy for å ha et kull på henne. Fanzy fødte 3 fine valper her den 11.11.2016.

Hun var også en flink og snill mor, som fødte lett, og som var en kjempegod mor for valpene sine. Fra dette kullet har vi nå Hirka.

Så Cizzi har etter hvert mange etterkommere, da både Enya og Emil har valper etter seg, som igjen har gått videre i avl.


I skrivende stund har vi bare Hirka, og det er vel første gang vi bare har en hund på over 20 år!

Vi får se hva som skjer i 2019 :)


Enya

Emil

To gode venner

Emil og Enya