Tanker i tiden

 

Velkommen til

Kennel Caspario

Lite oppdrett av Berner Sennenhund

Tanker i tiden

"Livskraft viser seg ikke bare i evnen til å holde ut, men også i evnen til å begynne på nytt"

NY HJEMMESIDE

26.09.18

 

Jeg er av den sorten som ikke er så glad i å prøve noe nytt! Men nå har jeg faktisk greid å lage en ny hjemmeside. Det var ikke så vanskelig... sånn etter litt prøving og feiling. Alt foregår jo på Facebook o.l. nå, men jeg kikker selv innom de som fortsatt har hjemmesider rett som det er. Mye koseligere, det. Så det vil jeg holde på så lenge jeg kan! I kveld oppdaget jeg at i stedet for å sette inn ett og ett bilde på alle sider, så kan man enkelt og greit opprette et fotogalleri. Og det har jeg nå lagt på denne siden, med bilder fra tur til Jøldalen.

 

Det er stormfullt i Trøndelag! Så vi holder oss innendørs i dag. Men vi kommer ikke i avisa, vi! Uværet fører til både stengte veier, innstilte ferjeavganger, jordras og sånt småtteri. Trøndere tåler litt vær! Jeg skjønner at nordlendinger og finnmarkingene også er et gjennombarket folkeferd, som tåler en støyt! Det er nok derfor det er så lite mediedekning når det regner, blåser og raser nord for Dovre! Jeg skjønner jo at det er fryktelig når været fører til ulykker og masse trøbbel for folk. Men sånn er det nå en gang. Og været kan ingen gjøre noe med.

 

Her har vi hørt/sett på nyheter, bakt noen brød og glodd på Fjesboka i dag (Lyset blinker, men vi har fortsatt strøm). Jeg har gått mer og mer, og lengre turer i det siste. Det stygge fotbruddet i fjor sommer satte meg veldig tilbake, men nå syns jeg det har gått litt bedre. Foten er ikke som før, jeg vet ikke om den blir det heller. Men en kan jo ikke bare sette seg på sofa`n, liksom!

 

Sommeren kom og gikk, og vi har hatt noen fine turer, både alene og sammen med barn og barnebarn. Jeg hadde også bestemt meg for en tur til Jøldalshytta igjen. Og det har jeg gjennomført. Foten var grei den, men jeg hadde nye joggesko, og de var ikke så greie, for å si det sånn! Det var godt å komme hjem og ta dem av. Jeg fikk faktisk blånegl etterpå! Men nå har jeg gått inn skoene, noe jeg skulle ha gjort før turen til Jøldalen.

 

Sånn. Det var starten på "Tanker i tiden". Det kommer nok noen flere tanker og betraktninger etter hvert. Jeg har mye på hjertet, og mye å skrive om :)

 

 

KLIKK PÅ BILDENE FOR Å SE DEM I FULL STØRRELSE!